Ιστιαια Φωτια - Μαντώ Γαστεράτου: "Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω ... / Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω.

Ιστιαια Φωτια - Μαντώ Γαστεράτου: "Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω ... / Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω.. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους.

Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Σε απογνωση οι πολιτεσ : Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία.

ΚΑΘΕΝΟΙ
ΚΑΘΕΝΟΙ from i.ytimg.com
Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη τύπου πεζετέλ. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται.

Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες και το. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη τύπου πεζετέλ. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. Η φωτιά καίει στην περιοχή καστανιώτισσα ιστιαίας στην εύβοια.

«βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης:

Ster's tweet - " #Ευβοια_μαντουδι_λιμνη #Ευβοια #αιδηψος # ...
Ster's tweet - " #Ευβοια_μαντουδι_λιμνη #Ευβοια #αιδηψος # ... from pbs.twimg.com
Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Jun 05, 2021 · το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και ο άτυχος 62χρονος στην προσπάθειά του να σώσει ό,τι μπορούσε τραυματίστηκε.

«βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv.

Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Jun 05, 2021 · το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και ο άτυχος 62χρονος στην προσπάθειά του να σώσει ό,τι μπορούσε τραυματίστηκε. Σε απογνωση οι πολιτεσ : «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια:

«βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα.

ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ
ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ from 4.bp.blogspot.com
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Jun 05, 2021 · το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και ο άτυχος 62χρονος στην προσπάθειά του να σώσει ό,τι μπορούσε τραυματίστηκε. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας.

Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες και το.

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες και το. Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται. Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη τύπου πεζετέλ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook